среда, 9 декабря 2015 г.

Національно-патріотичне виховання

В рамках національно-патріотичного виховання учні 5-Б класу (кл.керівник Левченко О.Б.), учні 6-Б класу (кл.керівник Чечеринда Д.А.) та бібліотекар школи Мезенова Г.О. здійснили подорож до Навчально-виховного комплексу № 32 м. Краматорська з метою проведення екскурсії до музею Другої світової війни «Пам'ять». 


Заступник директора з виховної роботи Воскобойникова Л.І. познайомила дітей з історією створення музею, а юні екскурсоводи розповіли про своїх земляків, про визволителів селища, сельчан і тих, хто залишився назавжди в нашій землі, захищаючи свій рідний край, про окупацію Краматорська та визволення міста. Познайомили присутніх з архівними документами, фотоматеріалами, показали листи та особисті речі героїв війни.  
Також учні відвідали музей «Нормандія-Неман», присвячений французькому винищувальному авіаційному полку, який воював під час Другої світової війни на радянсько-германському фронті у 1943—1945 роках. Бібліотекар школи Горгуль Т.Б. провела екскурсію по школі. 
Учні та вчителі ЗОШ №  1 дуже вдячні адміністрації школи № 32, вчителям, бібліотекарю за надану можливість здійснити цікаву екскурсію.











Комментариев нет:

Отправить комментарий