четверг, 30 августа 2018 г.

Увага!




 Картинки по запросу підручники
    Терміни розвезення підручників у школи посуваються в середньому на місяць.
    При цьому підручники з усіх предметів 1, 5, 10 класів будуть розміщені на сайті МОН та ІМЗО до 1 вересня https://mon.gov.ua/ua/tag/pidruchniki .
Перший місяць для 1 класу – адаптаційний. Передбачено, що першокласники не мають взагалі користуватися підручниками протягом цього часу.
«Міністерство освіти і науки розробило на перші тижні надзвичайно докладні матеріали для вчителів, з детальним потижневим описом, де є навчальні цілі на тиждень, а також розписані активності, вправи та завдання для досягнення цих навчальних цілей.
Матеріали можна знайти також на сайті МОН у 3 кліки:
1) Головна сайту МОН. Натискаєте на рубрику «ОСВІТА»
2) У спливаючому вікні обираєте «Повна загальна середня освіта»
3) Матеріали розміщено у рубриці «Навчальні матеріали та методичні рекомендації для роботи з першокласниками в адаптаційний період»
Картинки по запросу підручникиВ Електронній бібліотеці Інституту модернізації змісту освіти опубліковано електронні версії підручників для 1, 5 та 9, 10 класів, двомовні словники, посібники серії «Шкільна бібліотека» та методичні матеріали для педагогів. https://lib.imzo.gov.ua/
Також на сайті ІМЗО опубліковано гіперпосилання на електронні версії підручників для 4,7,8 класів, які фізично розміщені на веб-сайтах видавництв.
https://imzo.gov.ua/…/elektronni-versiji-pidruchnykiv-dlya…/

Комментариев нет:

Отправить комментарий