вторник, 4 сентября 2018 г.

УРА!!!

 

  


Наші діти недаремно працювали влітку. Їх проект по створенню сучасної кімнати для занять з медіаграмотності запустили на краудфандинговій платформі. Це перша дитяча спроба у створенні проектів і ми сподіваємось, що все у них вийде. Але воно вийде тільки тоді, коли проект підтримають дорослі  і він буде профінансований.
 Звертаємось до колишніх випускників школи, батьків, вчителів, всіх небайдужих людей і просимо про підтримку. Треба натиснути на сайті https://gofunded.org/campaigns/media-free-life/  жовтий прямокутник із надписом "ПІДТРИМАТИ", щоб перерахувати кошти для створення сучасно обладнаного кабінету для проведення уроків з медіаграмотності, тренінгових занять, семінарів, майстер-класів, перегляду і обговорення кінофільмів. Діти думають над створенням у школі кіноклубу, який би потім змогли відвідувати не тільки учні школи, а й підлітки нашого мікрорайону. В тій частині міста, де розташована наша школа, підліткам нема куди піти, щоб з користю провести свій вільний час.
Просимо всіх небайдужих підтримати дитячий проект. Їм дуже хочеться займатися у кабінеті, в якому є все необхідне для занять і розвитку.
 Проект розроблено в рамках освітньої програми «Сходини» за підтримки Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) у 14 містах Донецької та Луганської областей. У разі проведення авторами проекту успішної краудфандингової кампанії, проект буде співфінансовано у розмірі 25 000 гривень.

Комментариев нет:

Отправить комментарий