четверг, 8 ноября 2018 г.

ВАЖНИЦЯ

Напередодні свята Дня української писемності та мови  шкільна бібліотека отримала в подарунок від Громадської організації "ЕкспертиЗА Реформ" навчально - розважальну гру "ВАЖНИЦЯ".
"Важниця" - це гра, яка розвиває інтелектуально й духовно, надихає на подальше вивчення рідної мови, літератури, історії та культури України.



Важниця - дівчина - вісниця, яка врятує Україну. Важниця має донести українському народові чарівний камінь із чистою українською мовою. Для цього Важниця має пройти лабіринт гри, і допомогти їй виконати свою місію можуть саме гравці - своїми знаннями, логікою та ерудицією. У "Важниці" перемагає не найшвидший, а найрозумніший! Гравці мають правильно виконати якомога більшу кількість завдань, дійшовши до фінішу.
Шкільна бібліотека запросила до гри своїх читачів - учнів 9 - 11-х  класів. Вони із задоволенням прийняли участь у грі, випробували свої знання та переконались, що треба й надалі розширювати кругозір, вивчати рідну мову та літературу, історію та культуру рідної країни. 
Гра дуже сподобалась.
 Окрема подяка Тетяні Барановській, засновнику та члену Координаційної ради ГО "ЕкспертиЗА Реформ" за сприяння в отриманні гри.

Комментариев нет:

Отправить комментарий