четверг, 11 апреля 2019 г.

Роль шкільної бібліотеки в освітньому процесі в умовах функціонування нової української школи

10 квітня 2019 року у ЗОШ № 3 відбувся міський семінар-практикум шкільних бібліотекарів Краматорська «Роль шкільної бібліотеки в освітньому процесі в умовах функціонування нової української школи». Бібліотекарі шкіл І освітнього округу запропонували колегам різнопланові заходи. 
У теоретичному блоці завідувач бібліотеки ЗОШ № 8 Донченко Т.М. виступила з докладом за темою семінару. 
У практичному блоці вчитель початкових класів ЗОШ № 3 Богатир Л.Д. разом з учнями 4-В класу провела бібліотечний урок «Казка під голубим небом» до 100-річчя від дня народження В.О.Сухомлинського. Діти інсценували оповідання В.О.Сухомлинського та розповідали свої авторські казки.

Завідувач бібліотеки ЗОШ № 2 Даниленко Т.В. прийшла до колег з мішком історій і запропонувала прийняти участь у заході- "сторісек" за народною казкою «Ріпка». Цей проект направлений на ранній розвиток читачів. Гості заходу стали учасниками театралізованого дійства, прийняли участь у конкурсах, проявили неабиякі акторські здібності.
 Цікаво та пізнавально пройшов творчій захід з виготовлення лепбуку «Христове Воскресіння» під керівництвом завідувача бібліотеки ЗОШ № 3 Сапожкової М.О.

Семінар-практикум пройшов цікаво та змістовно. Велика подяка колегам за якісну підготовку семінару.

Комментариев нет:

Отправить комментарий