понедельник, 18 мая 2020 г.

День Європи у ЗОШ № 1

Україна – це невід’ємна частина Європи (географічно, історично та ціннісно). І саме для того, щоб нагадати всім нам про важливість єднання та порозуміння (які є основними принципами існування ЄС), кожної третьої суботи травня в Україні відзначається День Європи. У школі, не зважаючи на карантин і навчання онлайн, проходять тематичні заходи, адже школярі мають розуміти значення європейських цінностей для нашого розвитку.

Учні 1-4 класів відвідали онлайн локацію "Європейське дитинство".  Бібліотекар Мезенова Г. А. склала список казок європейських письменників, а актив РС підготував добірку цих казок у аудіо та відео-форматі ( все це розмістили на платформах classroom та padlet, а посиланням поділилися з класними керівниками) 

 

 

 

Учні 5-8 класів долучилися до створення колажів "Україна - держава Європейська". 

 

 

 

 Учні 8-Б класу, разом з класним керівником, ініціювали арт-флешмоб "Європейський калейдоскоп" до якого приєднались вчителі, бібліотекар та адміністрація школи.

 
Представники 9-11 класів мали змогу долучитися до вікторини.
Отож школярі зробили ще один крок до пізнання європейських країн, до усвідомлення необхідності європейської інтеграції нашої держави. "Що я знаю про Європу."


  

Разом з класними керівниками діти 1-11 класів здійснили віртуальні подорожі Європою та європейськими музеями.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий