понедельник, 14 сентября 2020 г.

День фізичної культури і спорту

Свято День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня. Офіційно засновано в 1994 році. Це свято здорового способу життя і радості, що виникає при використанні корисної фізичної діяльності. 

Традиційно на початку нового навчального року у школі проходить «Олімпійський тиждень», у рамках якого організовано чимало цікавих заходів: тематичні виховні години, інформаційні хвилинки, олімпійські уроки, конкурс малюнків, спортивні змагання між класами, які мали на меті пропагувати серед дітей та учнівської молоді здоровий спосіб життя, сприяти залученню їх до активних занять спортом. 

 Протягом Олімпійського тижня школярі ознайомилися з ідеями олімпізму, історією розвитку Олімпійських держав, олімпійськими традиціями, звичаями та легендами різних країн світу, досягненнями України в галузях спорту. 

Юні олімпійці взяли активну участь у різних масових фізкультурно-оздоровчих заходах і конкурсах на олімпійську тематику. Для учнів 1-4 класів пройшли змагання «Старти надій» та конкурс малюнків «Ми за здоровий спосіб життя», представники 5-6 класів взяли участь у легкоатлетичних змаганнях, а для учнів 7-11 класів були організовані змагання з футболу та волейболу. Кожен клас підготував газету «Здоров’я кожної людини – це її багатство». 
 
Бiблiотекар Мезенова Г. О. пiдготувала тематичну добiрку книжок "Спорт для всіх" та мультфiльмiв на спортивну тематику.
 
Спортивно-оздоровчі заходи в рамках Всеукраїнського олімпійського тижня були змістовними, масовими та веселими, тому всі учасники залишилися задоволеними й щасливими. Ми ще раз переконалися, що в нашій школі працюють і вчаться розумні, творчі, сильні, спритні й сміливі люди. Зичимо всім учасникам фізичного здоров’я й краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях!
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий