четверг, 10 декабря 2020 г.

16 днів проти насильства

 В межах Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" у школі пройшла низка заходів. Учні 9 - Б класу прийняли найактивнішу участь у підготовці та проведенні заходів присвячених акції. 

 

 

  У класі  пройшла виховна година "Молодь за життя без СНІДу" (класний керівник Павлюченко І.С.).

 

 

  Учні 9 - А класу за підтримки бібліотекаря Мезенової Г.О. організували у шкільній бібліотеці флешмоб "Разом проти насилля".

Рада старшокласників долучилась до челенджу з нагоди Всесвітнього дня волонтера.

На базі шкільної бібліотеки педагог-організатор Андреєва Наталя Олександрівна провела тренінгові заняття у рамках програми "PROнавички майбутнього"  

 
Саме на передодні Дня прав людини в школі поновив роботу клуб цікавих зустрічей. До учнів  завітав адвокат-професіонал Вячеслав Бєляєв. Зустріч пройшла в цікавій, доброзичливій, невимушеній атмосфері. Було багато запитань гостю і на всі він дав відповідь. Висновком зустрічі стало усвідомлення того, що треба знати свої права та обов'язки, як себе поводити у конкретній ситуації, як використовувати собі на користь отриману інформацію. А головне - треба знати Конституцію України - знадобиться у житті. А ще - обирати  ту професію, або той фах, щоб на роботу йти з бажанням і задоволенням, як на свято.
Найактивніші учні школи до Дня прав людини створили  невеличкий відеоролік.
 

 Медична сестра школи Ткачук Н.В. провела з учнями початкових класів бесіди про здоровий спосіб життя, а з учнями старших класів про профілактику  СНІДу.
 

Усі заходи проходили з дотриманням карантинних вимог та у межах одного класу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий