четверг, 2 декабря 2021 г.

Магічний урок доброчесності

В межах Тижня доброчесності у школі походять активності присвячені темі доброчесності. Учні знайомляться с поняттям "доброчесність", актуалізують та поглиблюють знання. 

Так у 5 - А класі (Класний керівник Коваленко С.М.) пройшов "Магічний урок доброчесності". Шкільна бібліотекарка Мезенова Г.О. разом з героями-чарівниками та п'ятикласниками з'ясовували що таке доброчесність та чому так важливо у нашому житті дотримуватись принципів доброчесної поведінки.

Учні розібрали що таке "позитивні вчинки", а що таке "негативні вчинки". З'ясували, що ми всі маємо дотримуватись правил та законів, навіть тоді, коли ніхто нас не бачить. А якщо всі в суспільстві дотримуватимуться поравил доброчесності, то наше життя буде позитивним і приємнішим.

На прикінці уроку діти долучились до колективної роботи "Я крапля в океані" (ідея ГО "Смарт Освіта" в рамках проекту "Навчання суспільній доброчесності в українській початковій освіті як довготривалий та ефективний інструмент подолати "побутову корупцію"). Діти створили свої "краплі" та записали на них свої висловлювання, продовживши речення "Я крапля в океані, який... Потім об'єднали краплі в спільний "океан змін", прикріпивши їх на дошку.














 

А ось учні 7 - Б класу (класний керівник Левченко О.Б.) не тільки знайомилися з поняттям "доброчесність", а й отримали базові знання про поняття корупції та її негативні наслідки. Захід дуже сподобався підліткам. Вони активно обговорювали ситуації  та шукали шляхи вирішення проблем.




Комментариев нет:

Отправить комментарий