пятница, 30 октября 2020 г.

Крокуємо до еко-свідомості

З метою приверення уваги до екологічних проблем і активізації роботи бібліотеки з екологічної просвіти підростаючого покоління спільно з учасниками освітнього процесу з 01 по 31 жовтня 2020 року пройшов Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом "Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів". В межах місячника у шкільній бібліотеці була організована виставка - інсталяція "Знай! Люби! Бережи!", започатковано акцію-заклик "За життя без сміття!". Оформлено інформаційні куточки "Охорона довкілля - завдання кожного з нас" та "Замисліться над цими цифрами!". Організовано збір використаних батарейок.


 Учні початкових класів прийняли участь у конкурсі малюнків "Природа очима дітей". А старші учні організували фото-виставку  "Бринить природи мова кольорова". За допомогою уроків інформатики діти створювали буклети "Чому не можна спалювати листя?" та інтерактивні плакати "Збережімо нашу планету зеленою та квітучою".

На перервах у бібліотеці та кабінеті інформатики демонструвалися відеоролики на екологічну тематику. 

Усі заходи були спрямовані на формування в учнів любові, турботи та бережливого ставлення до навколишнього середовища, уміння застосовувати здобуті навички у повсякденному житті.                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Комментариев нет:

Отправить комментарий