воскресенье, 13 ноября 2016 г.

Літературно-мистецький проект "Кальміюс"

11-12 листопада 2016 року у м. Краматорську в рамках Східноукраїнського літературно-мистецького проекту «Кальміюс» - 2016 пройшли культурно-мистецькі заходи. До цих заходів долучилась уся громадскість міста. 

Протягом двох днів в нашому місті побували письменники, поети, драматурги, видавці, майстри декоративно-прикладної творчості та ін. Вони зустрічалися з краматорчанамі і ділилися своїми уміннями, проводили майстра-класи і просто спілкувалися. Такого потужного культурного десанта в Краматорську не було давно.
Шкільні бібліотекарі нашого міста прийняли участь у засіданні круглого столу з актуальних питань популяризації читання  серед  дітей та підлітків. «Слухати. Дивитися. Гратися. Читати?» або «Ідеал Книжника. Ідеал Українця», яке відбулося у Центральній дитячііій бібліотеці ім. О.С. Пушкіна. Там вони зустрілися зі старшим науковим співробітником Інституту бібліографічних досліджень Національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського, кандидатом історичних наук, дослідницею дитячої літератури  Наталією Марченко.
     
 Наталя Марченко є автором-координатором інтернет-ресурсу «КЛЮЧ» (м. Київ) Що означає "КЛЮЧ"? Краща література юним читачам! http://www.chl.kiev.ua/key
Присутні із захопленням слухали пані Наталю та переглянули цей сайт. Особливо сподобався розділ "Запитай у письменника", де читачі можуть написати листа письменнику, задати запитання і отримати на нього відповідь. 
А ще прийняли участь у книжковій толоці, де придбали по декілька книжок для своїх читачів.













Комментариев нет:

Отправить комментарий