четверг, 29 марта 2018 г.

Презентація книги «Сила дівчат: маленькі історії великих вчинків»

28 березня шкільні бібліотекарі міста Краматорська разом зі своїми читачами побували в Дитячій центральній бібліотеці ім. О.С. Пушкіна на презентації книги «Сила дівчат: маленькі історії великих вчинків», яку написали Катерина Бабкіна та Марк Лівін. Книга вийшла цього року у видавництві «Книголав».
На зустріч з читачами  завітали з Києва творці дитячої книги, автор - Марк Лівін, та кураторка проекту Катерина Котвіцька.











Під час зустрічі присутні дізнались, що ця книга - перша збірка історій про українських дівчат, котрі — нехай частіше всупереч, а не завдяки суспільству та обставинам — змінили й продовжують змінювати цей світ на краще. В основі проекту — життєві нариси про 50 видатних українських жінок, які йшли за своїм покликанням. Це історії про силу духу та віру в себе. Серед героїнь проекту – науковиці, лікарки, дизайнерки, військові, спортсменки, активістки, волонтерки, літераторки, які змусили нас своїми вчинками ще раз переконатися , що вони – сила: потужна, рушійна, вільна, необхідна світові.
З великим задоволенням юні читачі – діти з різних шкіл міста, шкільні  бібліотекарі, батьки та небайдужі до книги краматорці слухали розповідь автора про шлях створення цієї книги, знайомилися з історіями про видатних жінок у виконанні самого письменника, задавали багато запитань.


Приємним сюрпризом для всіх присутніх була подарована кожному від видавництва книга.
Наприкінці заходу всі охочі отримали автограф від письменника та залюбки сфотографувалися на пам’ять.
Ця книга з’явилася також у шкільній бібліотеці, тож всіх наших книгоманів запрошуємо до читання. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий