четверг, 26 апреля 2018 г.

Чорнобиль не має минулого часу

Хай стане мир міцніший у стократ, 
Хай над землею чисте небо буде.
Чорнобиль - попередження, набат,
 Його уроків людство не забуде.





Проходять роки... Після аварії на Чорнобильській АЕС минуло більше 30 років. А біль не вщухає, тривога не полишає людей...
Чорнобильська катастрофа вразила весь світ, приголомшила людей страшним розмахом невідомої раніше біди, трагічні наслідки якої відчуватиме ще не одне наступне покоління. За кілька днів людство зробило крок з епохи доатомної в епоху незвідану.


 26 квітня - скорботна дата в історії нашої країни. Те, що сталося 32 роки тому, ми повинні пам'ятати завжди.Сьогодні ми вшановуємо пам'ять всіх, хто загинув внаслідок цієї страшної катастрофи. 

З нагоди цих подій у школі пройшла літературо-музична композиція "Чорнобиль не має минулого часу", на якій був присутній ліквідатор аварії на ЧАЄС Андреєв А.М. 

 

 







 Олександра Михайловича було запрошено на виховні години у 2-А та 2-Б класи.



 А ще Олександр Михайлович побував у бібліотеці на засіданні ради старшокласників, де поділився своїми спогадами та відповів на запитання учнів.



Учні нашої школи разом з директором Григор'янць А.О. та заступником директора з ВР Левченко О.Б. були присутні на мітингу-реквіємі "Пам'яті Чорнобиля" біля закладного каменя у сквері Слави. На знак поваги всіх, чиї життя забрав Чорнобиль, присутні поклали квіти до закладного каменю ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. 





 

Комментариев нет:

Отправить комментарий