суббота, 23 марта 2019 г.

Всесвітній день води

Всесвітній день води, дата якого припадає на 22 березня, святкує вся планета.
В нашій школі не оминули увагою цю подію. Святкування Дня води є унікальною можливістю нагадати школярам про надзвичайну важливість водних ресурсів для оточуючого середовища і розвитку суспільства. Практичні зусилля можуть допомогти поглибити суспільне розуміння як проблем так і рішень в цій області.
Для досягнення позитивних результатів в школі було проведено низку заходів, які допомогли дітям зрозуміти важливість збереження водних ресурсів.


Вже на початку занять у школі, всі бажаючі мали змогу долучитись до акції «Знак якості». Учням було запропоновано протестувати чотири зразки води (водопровідна, джерельна, водопровідна фільтрована, вода з куллеру). За результатами голосування «Знак якості» отримала джерельна вода.
 На перервах була проведена гра «Цікава перерва» серед учнів п’ятих класів під керівництвом педагога-організатора.
 Школярі відповідали на поставленні питання, та тримаючи у руках букви, ставали у відповідному порядку, складаючи при цьому слово-відповідь.
 Вчитель біології, Пащенко Анна Віталіївна,  запросила  учнів 7-11 класів до «Лабораторії чудес», де продемонструвала цікаві досліди з водою.
На уроках інформатики Сарафанова Маргарита Анатоліївна запропонувала переглянути відеоролики про важливість води та створити листівки «Вода для всіх».
 Протягом дня молодші школярі мали можливість на перервах подорожувати з Капітошкою у мультфільмах та сторінками книжок.

Комментариев нет:

Отправить комментарий