среда, 25 сентября 2019 г.

Краєзнавча мандрівка



25 вересня напередодні свого професійного свята шкільні бібліотекарі міста Краматорська здійснили краєзнавчу мандрівку «Вересневі зустрічі у Дмитриковій бібліотеці» у село Сергіївка Слов’янського району Донецької області.





На приватній садибі знаходиться Перша приватна вільна бібліотека Дмитра Ружевича, Національного рекордсмена України. У маленькій кімнаті два стелажі вщент заставлені книгами. Стіна завішана грамотами та подяками власнику цієї бібліотеки, а на відвідувачів дивляться очі Дмитрика з портретів.

 

Дмитрика нема, а його справу продовжує матуся Людмила Ружевич. Можливо незабаром і маленька сестричка Дмитрика приєднається.





 











 
У місцевій школі, яка гостинно прийняла краматорських бібліотекарів, завідувачі бібліотек ЗОШ №1 (Мезенова Г.О.)  та № 5 (Чуприна А.А.) провели гру-квест «Дмитрикова зіронька» присвячену світлій пам’яті Дмитра Ружевича. 

 




Бібліотекарі переглядали ролики з життя Дмитрика, відповідали на запитання та виконували завдання. 





 












Результатом гри став салоган: Читання єднає друзів!

 







Бібліотекарі краматорських шкіл № 3 (Сапожкова М.О.) та № 22 (Гіндіна І.В.) познайомили колег з новою формою роботи Books march-past (Урочистий парад книги). 

 






Це рекламна акція, під час якої бібліотекарі разом зі своїм активом виходять в коридори та класи школи з рекламними буклетами нової книги, презентують її та проводять бліц-опитування.
 

Далі бібліотекарі помандрували до Андріївської школи, де їх гостинно зустріли та привітали з прийдешнім святом учні та вчителі школи та організували цікаву подорож до підприємства VESCO.



 
Вереснева мандрівка завершилась відвідуванням храму Сергія Радонежського у с. Сергіївка.





 









Шкільні бібліотекарі отримали приємні враження та щиро вдячні організатору цієї мандрівки, завідувачу бібліотеки Краматорської ЗОШ № 12,  Древельковій Валентині Володимирівні та всім, хто доклав зусиль до того, щоб подорож була цікавою, корисною та приємною.

                                              Всіх колег зі святом!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий