среда, 11 сентября 2019 г.

Зустріч з Мирославом Гаєм

До  учнів нашої школи завітала дуже цікава людина - Мирослав Гай (Миросла́в Олекса́ндрович Гайактор, волонтер, керівник благодійної організації «Фонд „Мир і Ко“»). Він такий відомий, і такий простий, відкритий до спілкування. Людина з активною життєвою позицією.
А ще пройшов  інтенсиві з критичного мислення в межах уроку з медіаграмотності (вчитель Іванова Т.В.). Дякуємо Ruslan Miroshnichenko за цю можливість!
 


Багато про що говорили.
Про інформаційні війни. Про те, щоб зруйнувати країну – не треба оголошувати війну, а треба пересварити між собою спільноту. За допомогою інформації це легко зробити. Мирослав навів декілька дуже цікавих прикладів і діти дійшли висновку що нас, не захищених щепленням від маніпуляцій, якісної неправдивої інформації, легко використовують всі кому не лінь у своїх цілях.
Багато говорили про соціальні мережі, про те, як захистити себе від різного роду шахрайства і про те, що вони мають дуже потужний вплив і цим не варто нехтувати. Треба перевіряти всю інформацію, яку отримуєш.

 








45 хвилин виявилось дуже замало для спілкування з такою цікавою людиною.  Дякуємо за натхненну, емоційну та цікаву зустріч!!!



Комментариев нет:

Отправить комментарий