среда, 1 сентября 2021 г.

Зі Святом Першого Дзвоника!

 Ось і літо пройшло. Воно промайнуло швидше, ніж злітає велика перерва.

Знов кружляє листя, падає до ніг.

І барвистий вересень, щиро усміхаючись, 

кличе нас, як завжди, на шкільний поріг.

 

Нарешті шкільна родина знову у повному зборі! І нарешті готова потужно розпочати цей навчальний рік, аби провести його і з користю, і з цікавістю. Під дружні оплески та спалахи камер смартфонів батьків на святкову лінійку були запрошені учні 11 класу, які утворили портал зрілості та молодості, дитинства і юнацтва для учнів першого класу. 

Отже сьогодні в нашу шкільну родину вступають малюки-першокласники, а двері в країну знань їм відкривають перші вчителі Вербицька О.М. та Петрова Т.П. Вони навчать діточок бачити світ в чудових, творчих, незвичних кольорах людських почуттів. Їх материнські серця зігріватимуть малюків під час перших труднощів в шкільному житті.

 




З привітальним словом до шкільної родини звернулась директорка школи Кушниренко Олена Миколаївна.

 Від імені Краматорської міської ради та депутатського корпусу учнів школи привітала депутат міської ради Фоміна С.О.. Вона передала подарунки від Агенції розвитку та інновацій "Наш Краматорськ" для першокласників та проїздні квитки для учнів школи.


 



А ще, за традицією, першокласники отримали свідоцтво про народження класу.

Свято добігло до кінця. Але воно дало старт початку цікавого навчального року, що принесе всім учням багато нових досягнень та звершень.



 


 А вчителям - нові зустрічі з юними талановитими особистостями. Тож бажаємо всім великіх успіхів у навчанні, міцної дружби, цікавих уроків та веселих перерв!

 










Хай щастить учням на гарні оцінки, а учителям на сумлінних і допитливих учнів.

З новим навчальним роком!

 А шкільна бібліотека з нетерпінням чекає своїх улюблених читайликів.


Зі святом!



Комментариев нет:

Отправить комментарий