пятница, 5 мая 2017 г.

8-9 ТРАВНЯ ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ Й ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ



Картинки по запросу 8-9 травня день примирення 2017Законом України “Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років” в Україні встановлено День пам’яті та примирення 8 травня. Таким чином, Україна розпочала нову традицію святкування 8 та 9 травня в європейському дусі пам’яті та примирення. 


Заходи до Дня пам'яті та примирення у місті Краматорську

З метою виховання почуття патріотизму, любові до Батьківщини, до історії свого народу, пошани до ветеранів Другої Світової війни у школі пройшла низка заходів присвячених Дню пам'яті та примирення, а також Дню перемоги над нацизмом.
Учні школи прийняли участь у мітингу-реквіємі "Спасибі Вам фронтовики" з покладанням квітів до меморіальної дошки випускнику нашої школи підполковнику
Є.П. Лисенко, який загинув під час Другої Світової війни, в класах пройшли виховні години, на уроках праці та малювання діти виготовляли символ пам'яті жертв усих збройних конфліктів - мак, а ще  вийшли на стріт-арт "Миру - бути!". А також прийняли участь у виставці малюнків біля будинку культури ім. Бикова.


                 Картинки по запросу голубь символ мира             

 Картинки по запросу мак- символ






Комментариев нет:

Отправить комментарий