среда, 8 ноября 2017 г.

Древетняківські читання - 2017



Картинки по запросу древетняк микола
У 2017 році виповниться 105 років від дня народження Миколи Древетняка – першого  краматорського краєзнавця та засновника краєзнавчого руху  у м. Краматорську. З метою активізації краєзнавчого руху серед школярів та молоді як підґрунтю  національно-патріотичного виховання, привернення уваги до ролі історичних та видатних осіб, іменами яких стали називатись вулиці  міста після перейменування, у зв’язку з річницею від дня народження видатного земляка-краєзнавця Миколи Древетняка в загальноосвітніх  та позашкільних закладах м. Краматорська проходять заходи присвячені цій події. 



Учні нашої школи теж залучились до цих заходів. Ватраль Валерія (учениця 10 класу) прийняла участь  у проекті "Древетняківські читання - 2017" у номінації «Ім’я на мапі міста» - проект бігборду, присвячений видатній особі, ім’я якої є на мапі міста. Її зацікавила постать краматорського вчителя "Вчителя від Бога" Хохленко Людмили  Іванівни, яка працювала 12 років у нашій школі.



Хохленко
 Педагогічний стаж Людмили Іванівни налічує понад 60 років. Вона ПОЧЕСНИЙ ГРОМАДЯНИН нашого міста, має багато нагород. Математична підготовка її учнів, отримана в далеко не столичному Краматорську, високо цінувалася в столицях великих країн. Її вихованці продовжували навчання  в Ізраїлі, США, Англії, Австралії.



А у шкільній бібліотеці оформлено викладку присвячену засновнику краєзнавчого руху міста Краматорська Миколі Древетняку.




Комментариев нет:

Отправить комментарий