четверг, 30 ноября 2017 г.

Семінар-практикум

29 лютого на базі ЗОШ № 19 пройшов міський семінар-практикум шкільних бібліотекарів "Популяризація кращих здобутків національної культурної та духовної спадщини, героїчного минулого і сучасного українського народу". 

Свій досвід та наробки презентував ІІІ освітній округ. 





Мельник Т.В. (бібліотекар ЗОШ № 16) провела вікторину до Дня української мови та писемності. Захарченко М.В. (бібліотекар ЗОШ № 30) познайомила з пам'ятками культурно-історичної спадщини нашого народу "Сім чудес України". Бібліотекар КУГ Приходько Л.А. запросила до літературної вітальні "А поет є завжди воїн, завжди ратай на землі". Познайомила з життям та творчістю поета - земляка Мироненко А. Узагальнила досвід роботи округу Вишнева О.С. (бібліотекар ЗОШ № 21).

Також бібліотекарі відвідали відкриті уроки. Урок-театр "Я люблю читати казки" у 2 - А класі (вчитель Коваль С.О., бібліотекар Попова Н.В.) та урок-презентацію "Духовна спадщина героїчного минулого О. Тихого та героїчного сучасного І. Пантелеєва" у 9-А класі (бібліотекар ЗОШ № 10 Бородіна А.В.)
А міська бібліотека філія № 12 ім. П.Мирного запросила на огляд книжкової виставки-інсталяції "Запалимо свічку у пам'ять про скорботний 33-й"


Всі заходи пройшли на високому рівні. Шкільні бібліотекарі висловили подяку за якісну підготовку та проведення семінару і побажали колегам творчої наснаги, натхнення, нових успіхів у благородній просвітницькій справі.



Комментариев нет:

Отправить комментарий