пятница, 1 декабря 2017 г.

Всесвітній день боротьби зі СНІДом


Картинки по запросу 1 грудня 2017 день боротьби зі снідом

Всесвітній день боротьби зі СНІДом (World AIDS Day) щорічно відзначається по всьому світі 1 грудня. Цей День став одним з найважливіших міжнародних днів, пов’язаних з питаннями охорони здоров’я та однією з ключових можливостей підвищення інформованості населення. Саме з цією метою у шкільній бібліотеці створено тематичний куточок.




Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1 грудня 1988 року, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості та розширення обміну інформацією щодо ВІЛ / СНІДу.
Символом боротьби зі СНІДом є червона стрічка, жодна акція в цій області не обходиться зараз без неї. Ця стрічка як символ розуміння СНІДу була задумана навесні 1991 року. Її ідея належить художнику Франку Муру. Завдяки акції "Червона стрічка" у школі зібрані кощти, які будуть передані міській організації Червоного хреста як благодійний внесок. 





З метою поширення інформації щодо ВІЛ/СНІДу медична сестра школи Н.В. Ткачук провела ряд лекцій та бесід з учнями старших класів.



Комментариев нет:

Отправить комментарий