понедельник, 4 декабря 2017 г.

Всеукраїнський тиждень права


Картинки по запросу всеукраїнський тиждень права

 З 8 по 13 грудня 2017 року проходе Всеукраїнський тиждень права. Про це йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 року № 579-р. Відповідно до Указу Президента України Всеукраїнський тиждень права проводиться щороку в тиждень, що включає 10 грудня - День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.
В рамках Тижня до учнів школи завітали представники Управління патрульної поліції Краматорська і Слав'янська. Інспектор зі зв'язку з громадскістю лейтенант поліції Бокова Наталя Володимирівна та інспектор патрульної поліції Остроушко Олексій Миколайович. Наталя Володимирівна в цікавій ігровій формі напомнила дітям правила дорожнього руху, продемонструвала амуніцію поліцейського. А Олексій Миколайович познайомив з засобом пересування патрульних поліцейських. Зустріч дітям дуже сподобалась, а педагоги висловили щиру подяку поліцейським та побажання подальшої співпраці.

А учні 10 класу разом з класним керівником Бут Г.П., заступником директора з ВР Левченко О.Б. та бібліотекарем школи Мезеновою Г.О.відвідали бібліотеку-філію № 17 ім. А. Чехова Краматорської ЦСПБ де прийняли участь у проекті "Жива книга". Відбулася зустріч з представниками правоохоронних органів. Учні мали змогу отримати відповіді на хвилюючі їх запитання. Зустріч пройшла у дружній, довірливій атмосфері.




Комментариев нет:

Отправить комментарий