понедельник, 11 декабря 2017 г.

Найбільший урок у світі

20.11 в  Україні розпочався проект «Найбільший урок у світі» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Цей проект проходить у 27 містах України, і в результаті його реалізації більше 3,000 учнів дізнаються про пріоритетні завдання, які окреслила ООН для всього світу.
Ініціатива «Найбільший урок у світі» ставить на меті проведення уроків у 100 країнах задля того, щоб найбільша кількість дітей у світі дізналась про нові Глобальні цілі. 







Проект «Найбільший урок у світі» в Україні реалізується за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Молодіжної консультативної групи ООН в Україні.
ЮНІСЕФ закликає волонтерів, вчителів, директорів шкіл підтримати ініціативу «Найбільший урок у світі» і розповісти дітям про завдання, які ООН планує виконати до 2030 року, адже розповсюдження інформації про Глобальні цілі сталого розвитку - це ще один крок у напрямку їх досягнення. 



Наша школа не залишилась осторонь. З 20 листопада по 8 грудня  уроки пройшли у 5 -11 класах. Діти активно приймали участь у диспутах, пропонували свої варіанти вирішення проблем та виходу із складних ситуацій.









Про ЮНІСЕФ: Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) працює над покращенням життя дітей та сімей на всій території України з 1997 року. ЮНІСЕФ є світовим лідером із захисту прав та інтересів дітей. Фонд працює у понад 190 країнах світу заради захисту й підтримки дітей з моменту їх народження і до початку дорослого життя. Програми Фонду фінансуються з добровільних внесків фізичних осіб, компаній, закладів та урядів. Більше інформації: www.unicef.org.ua . 

Комментариев нет:

Отправить комментарий