среда, 27 декабря 2017 г.

Педагогічна рада

Картинки по запросу педагогічна рада
26 січня у школі пройшла педагогічна рада. Вчителі школи знайомились з новим законом України "Про освіту" та Концепцією реформування середньої школи. 

 








Завідувач бібліотеки Мезенова Г.О. представила новий закон "Про освіту" та за допомогою "Концептуальних засад" пояснила ідеологію змін в освіті, а також познайомила з Планом заходів на 2017-2029 роки із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти "Нова українська школа".



Заступник директора з НВР Самикова Г.А. розповіла про запуск нових державних стандартів, друк сучасних підручників, запровадження концептуальних засад нової системи підготовки та професійного зростання вчителів, створення нової структури школи.







 
Нова школа працюватиме на засадах "педагогіки партннрства"
Вчитель початкових клшасів Іванова Ю.В.познайомила з основними принципами цього підходу. В основі педагогіки партнерства - спілкування, взаємодія та співпраця між учителем, учнем і батьками. Учитель має бути другом, а родина - залучена до побудови освітньої траєкторії дитини.






З проектом Стандарту початкової освіти познайомила вчитель початкових класів Потапова С.Ж..








У шкільній бібліотеці створено тематичну викладку "Нова школа". Матеріали викладки знайомлять читачів з законом України "Про освіту" та змінами, які відбудуться в освіті.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий