среда, 14 февраля 2018 г.

coffee-art

Люди у всьому світі настільки полюбляють каву, що навіть винайшли так званий coffee-art та почали нею малювати!
Сьогодні кавовий живопис – напрям у сучасному мистецтві, що стає дедалі популярнішим. Це так чудово і так оригінально: заварити філіжаночку міцної ароматної кави, але не смакувати її, як звикли, а занурити в неї пензлик і спробувати створити шедевр на папері.
Живопис кавою схожий на акварельний, він так само є кропіткою роботою. Кольорова гама кавової палітри містить кольори від світло-жовтого до темно-коричневого, а вони, у свою чергу, чудово передають на картині ефект старовини. Деякі художники зізнаються, що кавою найкраще малювати історичні пам’ятки, вулиці старих міст, архітектуру та гори.  Кавові образи ніби сходять на папір з самих потаємних куточків пам’яті та фантазії.

 У цей фантастичний світ мистецтва поринули дівчата нашої школи на чолі з директором. Спочатку з острахом дивились на білий папір та пензлі, а потім так захопились творчістю, що не помітили як плине час. Довго ще коридорими школи було чути неймовірний аромат від їх шедеврів.
Цей чудовий захід став можливим авдяки арт-терапевту, художниці Наталі Шевченко, вчителю медіаграмоності Івановій Т.В. та підтримки друзів школи і постійних спонсорів від АТ НКМЗ.
 Фото Александры Рыпаленко.

Комментариев нет:

Отправить комментарий