понедельник, 26 февраля 2018 г.

STEM - освіта


21 лютого на базі  Краматорської ЗОШ № 16 працювала обласна творча лабораторія "Сучасні тренди в освіті". Відбувся кластер "STЕM - освіта" для методистів міських (районних) МК (МН), керівників ЗЗСО, педагогічних працівників. Від нашої школи у заході прийняли участь заступник директора з ВР Левченко О.Б. та вчитель трудового навчання Безугла Я.А..
Під час заходу учасники лабораторії познайомились з прикладами впровадження методичних рішень STEM - освіти в навчально-виховний процес. Переглянули презентації пректів переможців обласного конкурсу виставкових робіт STEM-проектів 2017 року в межах ІІІ Конгресу освітян Донеччини. Познайомились з використанням в навчальних проектах конструкторів LEGO та подивились виступ команд учнівської молоді - переможців конкурсу FIRST LEGO League. А також попрацювали у групах по створенню проектів і презентували розроблені моделі.
 Представники нашої школи працювали над проектом по виготовленню шпаківні.
Учасники заходу отримали дуже багато корисної інфрмації і тепер будуть знайомитись з можливостями STEM - освіти на запропонованих Інтернет-ресурсах,організовувати роботу на місцях щодо впровадження у навчально-виховний процес ЗНЗ методичних рішень STEM - освіти, створювати команди з розробки STEАM -проектів та презентувати проекти на методичних заходах.

Комментариев нет:

Отправить комментарий