воскресенье, 24 июня 2018 г.

Зоряна подорож

Невблаганно біжить час, здається, що це було зовсім недавно, перші букви, перший дзвінок, перші шкільні радощі і засмучення. А сьогодні все це залишилось у спогадах.
Сьогодні зі шкільного подвір'я у космічну подорож тривалістю 11 зоряних років шкільного життя, стартував космічний корабель.







Перша зупинка у сузір'ї "Дитинство" там де наші зоряні пасажири зробили своє перше відкриття разом з людиною, яка має найпрекрасніше звання на землі - перший вчитель, який відкрив їм світ, подарував свою любов та душевне тепло.
Зоряних пасажирів привітала перша вчителька - Іванова Юлія Володимирівна.

 



 Космічний політ траває. Право запалити нові зірки отримує директор школи Григор'янць Ашот Олексійович та заступник директора з НВР Фролова Ірина Павлівна.
И вот ваш звездный час - какая дата!
Какой торжественный момент у всех ребят!
Вручается достойная награда
За все года учебы - аттестат!


Увага! Наш космічний корабель обертається навколо сузір'я "Талантів"


А тепер ми наближаємось до "Таємничої зірки", де зустрічає пасажирів її господарка, яка останній час допомагала їм у всьому. З привітаннями та побажаннями до випускників звертається класний керівник Мосюра Лариса Володимирівна. Вона подарувала дітям своє серце та неразмінну гривню, як джерело удачі, успіху та богатства.














 




У сузір'ї "Маленка країна" прийшлося налаштуватись на сімейну хвилю, бо дитинство - це непроникні для зла і знегод стіни батьківської любові. Своїх вже дорослих діточок привітали батьки.

У сузір'ї "Мрій" дізнались про що мріяли вчителі та випускники протягом років навчання завдяки чудо-капелюху.




 










 
А у сузір'ї "Сюрпризів" існує добра традиція - мешканці сузір'я дарують один одному подарунки, виконуючи найзаповітніші бажання.

Так і добігла до кінця наша космічна подорож.


Дорогі випускники, ми бажаємо вам успіху в житті і пам'ятайте, 
що двері школи завжди відкриті для вас!
Адміністрація школи, батьки та випускники школи висловлюють подяку всім тим, хто організував і здійснив цю зоряну подорож.
Велика подяка адміністрації МК ДДМА за надання приміщення актового залу.
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий