понедельник, 4 июня 2018 г.

Життя "Сонцеграда"

4 червня у пришкільному таборі "Сонцеград" пройшла чергова квест-гра "Вогонь - це романтично, але небезпечно!".
 Гру провела педагог-організатор Галєєва Ірина Володимирівна.




Діти розв'язували загадки, складали слова та речення з букв або фрагментів слів на тему "Пожежна безпека". Завданням дітей було знайти 8 фрагментів ключової фрази та вірно скласти її. Із завданням діти впорались добре. А перемогла, як завжди, дружба!




У цей же день практичним психологом  Яновською Вікторією Миколаївною були проведені зайняття з елементами тренінгу за темою «Табір та мої нові друзі», які допомагають дітям краще познайомитися, упізнати один одного, скоротити дистанцію в спілкуванні, створити в загоні дружню атмосферу взаємодопомоги, взаємодовіри, доброзичливого і відкритого спілкування між хлопцями та дівчатами.


Під час проведення ігор діти обєднувалися у пари,знайомились з правилами товаришування та ефективної взаємодії, вчилися слухати співрозмовника, розвивати емоційну сферу, фантазію. Вправи були націлені на мобілізацію уваги, мотивацію до подолання труднощів, на розвиток правої і лівої півкулі,  зняття напруги через рухи.

Дітям сподобалися такі ігри як "Молекули і атоми", "Міняються місцями ті, хто",  «Мій герб» де вони могли продемонструвати свою індивідуальність, кмітливість.

Дякуєм усім учасникам за активність і творчість!
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий