суббота, 9 июня 2018 г.

Прощавай, школо! І знову здрастуй!

8 червня до причалу "Шкільний поріг" пришвартувався вітрильник "Секрет". Він взяв на свій борт молодих, закоханих у життя романтиків і відправився у незабутній круїз з острова "Дитинство", що омивається водами океану "Шкільних знань". За особливим замовленням були оформлені квитки для випускників 9-А класу 2018 року. 














Першу зупинку наш вітрильник здійснив на острові "Таємничий". Капітан корабля, директор школи Григор'янць Ашот Олексійович привітав випускників з закінченням неповної середньої школи та вручив свідоцтва. А ще подякував батькам за виховання дітей та допомогу школі.


Наступна зупинка на острові "Добре слово". Класний керівник Іванова Наталя Миколаївна побажала щасливої дороги тим, хто вирішив завершити навчання у школі і привітала тих, хто зібрався продовжити навчання у десятому класі.

Багато нового і цікавого чекає на наших пасажирів у морі дорослого життя, білетів на зворотню дорогу до острова "Дитинства", на превеликий жаль вже не буде. Тому повноважні господарі острова "Батьківський" підготували привітання для тих, хто назавжди прощається з дитинством.














Наш корабель увійшов в акваторію океану "Мрій". Згідно старому флотському звичаю пасажири звертаються до членів комади корабля. Слово випускникам 2018.














Наші випускники з честю подолали перші серйозні випробування і ми впевнені, що їх життєвим кредо стануть слова Баха: "Через випробовування до радощів, через боротьбу до перемоги, через тернії до зірок!" 
А прекрасна пора юності допоможе їм подолати всі перепони.

Хай щастить!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий