пятница, 25 мая 2018 г.

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК



Шкільне подвір’я забуяло цвітом.

Яка чарівна і тривожна мить!

Для когось – вкотре,

А для випускників – востаннє

Сьогодні шкільний дзвоник продзвенить.

 








На святкову лінійку дружно зібралась вся шкільна сім’я – майбутнє України, її слава.

Травневий день зі світлими очима,

Вклоняючись ступає на поріг

Вже рік шкільний лишився за плечима,

І безліч літо простяга доріг.

Учнів школи, їх батьків та педагогічний колектив привітав директор школи Григор'янць А.О., та вручив похвальні листи відмінникам у навчанні.
 До привітань директора приєднались гості:
Куратор нашого округу від ПАТ НКМЗ, заступник головного інженера Статкевич Олексій Вікторович. Він нагородив кращі класи школи цінними подарунками. 
2-А клас нагороджено подорожжю у Святогірськ. 5-В - подорожжю у Прелесне, а 8-Б отримав абонемент у боулінг клуб.






Депутат Краматорської міської ради Фоміна Світлана Олександрівна разом з привітаннями вручила переможцям конкурсу дитячої творчості «Краматорськ еще через 150 років» путівки на відпочинок  у оздоровчому таборі «Шоколад» (м. Святогірськ). Конкурс був організований благодійним фондом Максима Єфімова "Наш Краматорськ".






Начальник відділу Донецького обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Криловський Максим Васильович оголосив подяку директору школи Григор'янць Ашоту Олексійовичу та вручив медаль і кубок за підтримку проекту "Ліга Шкільного Футболу", а також примноження традицій футболу Донецької області та гідний внесок у розхвиток та популяризацію "Гри мільйонів" у м. Краматорську.




Представник Машинобудівного коледжу ДДМА Білих Олена Василівна привітала випускників та запросила їх на навчання у коледж.

Батьки подарували своїм дітям дивовижну можливість – увійти у рідну школу через райдужні ворота, ворота щастя. В народі кажуть, що гарна прикмета для тих, хто вирушає в дорогу, - пройти під райдугою. Райдуга, дуга раю - це і надія, і дороговказ, це арка, яка веде до щастя.




 









А ми, дорослі, не кажемо своїм дітям "Прощавайте!" Ми говоримо їм:
 "До зустрічі 1 вересня!"

Комментариев нет:

Отправить комментарий