вторник, 29 мая 2018 г.

Ось і літо прийшло!


Картинки по запросу сонечко 


 На базі школи розпочав роботу пришкільний табір відпочинку "Сонцеград". Діяльність табору побудована таким чином, щоб кожна дитина мала можливість відпочити після тривалого навчального року, а через різні конкурси, розважальні ігри, спортивні змагання, екскурсії проявити себе в різномонітних напрямках, які в сою чергу є продовженням навчального та виховного процесу шкільної програми. 

Цього року в таборі будуть відпочивати та оздоровлюватись більше 80 дітей. Їх розділено на чотири загони за віковою категорією. Всі діти мають відповідні документи. Батьки відповідально поставились до підготовки дітей до літнього відпочинку.

У перший день перебування у пришкільному таборі діти показали свої творчі можливості при вивченні девізу, зогоновії пісні та створенні емблеми.


У цей день вони грали на свіжому повітрі у спортивні та розвивальні ігри, відпочивали на дитячому майданчику. Між конкурсами та змаганнями відбулася музична пауза, де діти пригадували та виконували пісні з дитячих мультфільмів під супровід баяну.



 



Найбільше вражень отримали від створення колажу казки "Лисичка та журавель". 


Приємного відпочинку!





Комментариев нет:

Отправить комментарий